ARI

 

   

   

ARA

 

   


 

 Download Catalog INDUSTRIAL ACCESS SA

click aici pentru download

 

    

 

Industrial Access SA -
Divizia Acces

Telefon:    +40 21 313 02 00
Call center:     +40 788 NACELA

 

Contact form

 


Conditii generale

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile generale de utilizare a site-lui www.industrialaccess.ro. De asemenea, va recomandam sa verificati periodic acesti termeni de folosire pentru ca ne pastram dreptul de a-i schimba in orice moment fara a avea obligatia de a anunta acest lucru.

De asemenea, va rugam sa studiati:

  • POLITICA DE SECURITATE A PRELUCRARILOR DE DATE CU CARACTER PERSONAL - detalii
  • NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE - detalii

Acest site web este detinut si administrat de SC INDUSTRIAL ACCESS SA (Compania), o companie inregistrata in Romania, cu raspundere limitata si al carei sediu se afla in Str. Nerva Traian Nr. 3, City Business Center, 031041, Sector 3, Bucuresti, Romania.

 

Atentie!
Informatiile continute pe acest site web sunt doar pentru o informare de tip general, folosirea si utilizarea acestora nu are ca obiectiv informarea de specialitate. Consecintele folosirii acestor indormatii sunt suportate de utilizatori. Companiei va fi responsabila de a asigura exactitatea informatiilor si actualizarea permanenta a acestora pe site. Nota: In orice situatie, Compania nu garanteaza exactitatea informatiilor si nu va fi responsabila pentru posibilele daune sau pierderi care pot avea loc ca urmare a folosirii in aceste informatii.

 

Anunturi
Raspunsurile la cererile pentru anunturile facute prin intermediul site-ului web vor fi subiectul termenilor si altor conditii care sunt formulate de Companie in raspunsuri de gen.

 

Schimbari ale site-ului
Informatia de pe site poate fi schimbata de Companie in orice moment.

 

Link-uri
Compania nu raspunde si nu poate fi facuta responsabila de continutul (intelegand prin aceasta inclusiv natura lor) site-urilor la care se ajunge prin link-uri existente pe www.nacele-jlg.ro. Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

 

Proprietate intelectuala
Toate drepturile sunt rezervate Companiei.
Drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala subzistente in totalitate in web site (incluzand informatii, baze de date si liste cuprinse in ele) sunt in proprietatea Companiei sau a partenerilor acesteia.

 

Legile care guverneaza raspunderea
Termenii si conditiile de folosire ai acestui site se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la primirea oficiala a reclamatiei (prin posta, fax sau e-mail). In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Companiei.