ARI

 

   

   

ARA

 

   


 

 Download Catalog INDUSTRIAL ACCESS SA

click aici pentru download

 

    

 

Industrial Access SA -
Divizia Acces

Telefon:    +40 21 313 02 00
Call center:     +40 788 NACELA

 

Contact form

 


De ce sa inchiriez?

De ce sa INCHIRIEZ ?

 

Motive Financiare

 

 

 "Pentru ca flota nu este folosita tot timpul"

 

Inchirierea va ajuta sa evitati blocarea de fonduri excesive in achizitie, mentenanta si alte costuri. Inchirierea va ofera echipamentul potrivit atunci cand aveti nevoie astfel este mai eficienta decat achizitia si va ajuta sa evitati costurile atunci cand nu folositi utilajul, ceea ce va va imbunatati performantele financiare.

Motive Tehnice

 

 

"Echipamentul potrivit la momentul potrivit"

 

Firmele de inchirieri au echipamentul potrivit pentru fiecare aplicatie, astfel veti fi mai eficienti. Echipamentele sunt intretinute periodic iar inchirierea va asigura un echipament de caliatate si fiabil in santier

 

Service

 

 

"Folosesti doar atunci cand ai nevoie"

 

Inchirierea va asigura dumneavoastra si afacerii dumneavoastra flexibilitate permitandu-va sa inchiriati pe termen scurt, mediu sau lung. Serviciile includ oameni pregatiti si cu experienta profesionala care va vor ajuta in alegerea masinii potrivite situatiei si aplicatiei dumneavoastra. Ei sunt in masura sa repare utilajele in santier astfel veti reduce costurile generate de nefunctionarea utilajului.

 

 

 Legislatie si Reglementari

 

 

"Fii in siguranta, inchiriza, evita riscurile"

 

Industria inchirierilor este bine reglementata si controlata, oferindu-va linistea de care aveti nevoie. Externalizând responsabilitatea echipamentului si costurile pentru autorizari inseamna ca riscurile dumneavoastra sunt minime.