ARI

 

   

   

ARA

 

   


 

 Download Catalog INDUSTRIAL ACCESS SA

click aici pentru download

 

    

 

Industrial Access SA -
Divizia Acces

Telefon:    +40 21 313 02 00
Call center:     +40 788 NACELA

 

Contact form

 


Reguli pentru lucrul la inaltime - Operator Training


Industrial Access ofera sfaturi profesionale si cele mai sigure echipamente  care va  ajuta sa lucrati in siguranta la inaltime.
 
Sumar
 
Lucrul la inaltime trebuie  intotdeauna efectuat intr-o maniera sigura si planificata. Marea varietate de  platforme de lucru la inaltime oferite de Industrial Access inseamana ca multe operatiuni pot fi efectuate mai rapid si mai sigur cu ajutorul platformelor de lucru la inaltime .
 

Operator  Training

Training
 
Trebuie sa va asigurati ca  toti cei care vor lucra la inaltime sunt apti sau daca sunt  in training sunt supravegheati de o persoana calificata.  Trainingul include  oraganizarea, planficarea, pregatirea si intretinerea echipamentelor.

Operator Training

Este  o cerinta  legala pentru angajator sa  asigure un training  pentru protectia  muncii. Ca si cel mai mare centru de instruire in  pregatirea pentru utilizarea  platformelor de lucru la inaltime, Industrial Access ofera o gama completa  de  cursuri pentru siguranta, pentru a se asigura ca  angajatii dumneavoastra indeplinesc si depasesc cerintele legale. Cursurile oferite de Industrial Access nu va vor arata doar cel mai sigur  mod de a folosi  platformele de lucru la inaltime,  profesorii nostril experimentati va vor arata cum puteti creste productivitaea prin selectarea celor mai potrivite echipamente  pentru fiecare loc de munca. Cursurile noastre de instruire se pot tine  pe santier sau la unul din cele  7 centre de training. Continutul si stilul fiecarui curs poate fi adaptat  nevoilor dumneavoastra.   Pentru mai multe detalii va rugam sa contactati  departamentul nostru de training la +40 788 NACELA.