Despre noi

JLG

JLG Industries, Inc, este  cel mai mare  designer, producator  si comerciant  de  echipamente pentru access si lucru la inaltime.  Portofoliul diversificat  al companiei include branduri de renume cum ar fi JLG Platforme  pentru lucru la inaltime; JLG, Sky Trak si Lull  stivuitoare cu brat telescopic; precum şi o gamă de servicii şi accesorii complementare care sporesc  versatilitatea si eficienta  acestor produse.

 

Industrial Access SA

Industrial Access - Solutii la cerere. Nu produse

Industrial Access Romania este liderul de piata in domeniul nacelelor si platformelor pentru acces si lucru la inaltime din Romania (servicii de inchiriere, vanzare, post-vanzare, consultanta, finantare, etc) : IA ofera solutii la cheie care garanteaza succesul clientilor sai - oferim exact ce are nevoie clientul, atunci cand are nevoie si doar pentru cat are nevoie.

Incepand cu toamna anului 2008, Industrial Access Romania a introdus pe piata prin noua sa divizie de mica mecanizare o gama de produse noi: generatoare, compresoarede aer si ciocane pneumatice, pompe pentru ape reziduale, generatoare de sudura, turnuri de iluminat, statii de spalat mobile si containere de combustibil diesel.

Industrial Access administreaza o flota cu peste 600 de utilaje (Decembrie 2008), cu o extindere la nivel national, dar si in tarile vecine (Bulgaria, Ungaria si Moldova).

Industrial Access dispune in Romania de doi puncte de lucru in Bucuresti ( A2 Policolor si  DN5 Jilava) si alte sase in tara (Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj, Brasov  si Craiova) cu scopul declarat de a oferi un raspuns mult mai rapid si mai ieftin clientilor sai, prin reducerea costurilor de transport pana la clientul final. Reteaua noastra de depozite si service este in continua extindere si in viitor vom deschide inca trei puncte de lucru.

Industrial Access Romania reprezinta solutia perfecta pentru orice companie care activeaza pe piata industriala, comerciala, insitutionala si a constructiilor, care necesita acces, lucru la inaltime si utilaje de mica mecanizare.

 

Echipa Industrial Access SA


Solutiile de inchiriere oferite de Industrial Access Romania se bazeaza pe o structura de service foarte bine dezvoltata la nivel national, ce garanteaza interventia in teren in maxim 24h de la sesizarea clientului cu ateliere mobile echipate la standard de producator, orice reparatie fiind realizata in termen de maxim 48h, indiferent de cauza defectiunii – datorita dimensiunilor flotei putem asigura oricand si oriunde in Romania echipamente de rezerva. Astfel garantam clientilor nostri cel mai bun raport calitate / pret / timp efectiv de lucru din Romania.


Industrial Access SA :


Industrial Access SAIndustrial Access SA